Syroma eu

Lounas saattaja pieni lähellä maarianhamina

Kunnassa on myös maatilamuseo ja 1930-luvulla valmistunut lentomajakka. . Toukokuussa 1808 tällä taisteli satapäinen saaristolaisista koostuva taisteluyksikkö Kumlingen kylän sijoitettua suurehkoa venäläläisjoukkoa vastaan. Jos omat kiekot eivät ole mukana, niitä voi vuokrata vierassatamasta. . Getan kirkon vanhimmat osat on ajoitettu 1400-luvun puoliväliin. Julkinen liikenne: Pohjoinen saaristoreitti Kumlingeen (VårdöKumlingeBrändöKustavi). Keskiaikainen linna, merivartioaseman torni upeine maisemineen ja eilispäivän merenkulkijoiden kiehtovia kalliokaiverruksia. Vuosina Rödhamissa toimi radiomajakka merenkulkijoille.

Lounas saattaja pieni lähellä maarianhamina - 10 parasta lounasravintolaa Maarianhaminassa

Ahvenanmaan koulumuseo sijaitsee Lövön kylän 1800-luvun lopulla rakennetussa vanhassa koulurakennuksessa. Nämä ja monet muut jännittävät kohteet löytyvät ahvenanmaalaisten vierassatamien läheltä. TripAdvisor LLC ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä. Museoalueella järjestetän myös Ahvenanmaan suurimmat juhannusjuhlat ja nostetaan perinteinen juhannussalko. Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa seurueineen vieraili linnassa 1500-luvulla. Rentoudu ja aloita nauttiminen video laadusta ja puhtaasta änestä, joka auttaa sinua syöksyä eroottisten sankarien maailmaan.

Videos

Syrian Actress Louna AlHasan.

Lounas saattaja pieni lähellä maarianhamina - 10 parasta

Majakkarakennus on avoinna vieraille ja opastauluista voi lukea radiomajakan historiasta. Kökarissa on myös kahvila ja maatilapuoti Peders Aplagård, joka valmistaa. Rödhamnin luotsit asuivat saarilla perheineen 1820-luvulta aina vuoteen 1928 saakka. Kävelyetäisyydellä on leipomo Baka, josta saa sekä uunituoretta leipä että makeita leivonnaisia. Sataman ranta-aitassa on toisinaan esillä taidetta. Vierassataman vastarannalla kumpuilevat Ålands golfklubbin kaksi 18-reikäistä golfkenttä sekä 6-reikäinen lyhytlyöntirata. Bussi- ja lautta-aikataulut: Degerbyn vierassatama, Föglö, degerbyn kylän kauniiden puutalojen reunustamat tiet kutsuvat nautinnollisille kävelyretkille.

0 ajatuksia “Lounas saattaja pieni lähellä maarianhamina”

Kommentoida

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *